Jäseneksi

Kaksin aina kaunihimpi.

Näin ainakin toteaa vanha sanonta, mutta mitä jos meitä olisikin paljon enemmän tekemässä hyvää?
Meidän toimintaamme on tosiaan myös mahdollista tukea liittymällä yhdistyksen tukijäseneksi tai esimerkiksi tubaajajäseneksi.
Mutta mitä eroa on sitten eri jäsenyyksillä?
1. Tubaajajäsen
Tubaajajäseneksi voidaan hyväksyä kuka tahansa YouTuben tubaajahenkilö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa ja olla halutessaan toiminnassa mukana. Tubaajajäsenellä on myös äänivalta yhdistyksen kokouksissa. Tubaajajäsenen jäsenmaksu on 25€/vuosi.

2. Kannattajajäsen
Kannattavaksi jäseneksi eli tukijäseneksi voidaan hyväksyä kuka tahansa yksityinen henkilö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannattajajäsen tukee toimintaamme rahallisesti. Kannattajajäsenen jäsenmaksu on 20€/vuosi.

3. Yhteisöjäsen
Yhteisöjäseneksi voidaan hyväksyä oikeuskelpoinen yhteisö tai yritys, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Mikäli haluatte yhteisönä tai yrityksenä tukea toimintaamme, olkaa yhteydessä osoitteeseen pienempikuinkolmery@gmail.com. Yhteisöjäsenten jäsenmaksut neuvotellaan erikseen.

Jäsenhakemus

Kaikki varsinaiset jäsenet hyväksyy hakemuksesta Pienempikuinkolme Ry:n hallitus. Tarvittaessaan hallituksella on oikeus olla hyväksymättä hakemusta.
Olemme pystyttämässä jäsenrekisteriä, joten sivuille tulee tulevaisuudessa lomake liittymistä varten. Tällä hetkellä voitte kuitenkin lähettää hakemukset osoitteeseen: pienempikuinkolmery@gmail.com, josta saatte maksutiedot sekä muun tarvittavan tiedon. Muistakaa mainita viestissä selvästi haetteko tubaajajäseneksi vai kannattajajäseneksi, tai koskeeko asianne yhteisöjäsenyyttä!
Hakemuksessa olisi hyvä olla seuraavat tiedot:

  1. Hakijan etu- ja sukunimi
  2. Jos haet tubaajajäseneksi, YouTube-tilisi ja linkki siihen
  3. Syntymäaika
  4. Lähiosoite, postinumero sekä postitoimipaikka
  5. Matkapuhelin
  6. Sähköposti

Liittykää seuraamme ja tehdään yhdessä hyvää!