Muut
Vihdoin kaikki on valmista!
elokuu 5, 2015
0

Olemme kulkeneet pitkän matkan, ja nyt kaikki on vihdoin valmista. Ajatus yhdistyksen perustamisesta lähti vireille alkukeväästä erään jäsenemme, Jani Kanasen eli Janskin puhuessa minulle eräästä katsojastaan joka joutuu viettämään aikaa lastensairaalassa. Olin itse jo pidempään seurannut kuinka paljon videoideni katsojissa on nuoria jotka painivat elämässään erilaisten haasteiden, kuten koulukiusauksen, masennuksen, perheenjäsenten kuoleman, tai erilaisten sairauksien kanssa. Tällaisista tilanteista kuullessa on herännyt itselle halu auttaa heitä jotenkin, mutta sitä on tuntenut itsensä yksin hyvin voimattomaksi.

Kun Janski sitten alkoi puhumaan minulle tuosta katsojastaan, hän ehdotti minulle että tubaajathan voisivat tehdä joskus esimerkiksi vierailun lastensairaalaan, mennä piristämään näiden nuorien päivää edes vähän. Samalla palaset loksahtivat paikoilleen: Me tubaajat voisimme tehdä yhdessä paljon enemmänkin. Ryhdyin kontaktoimaan muita tuntemiani tubaajia, kertomaan heille ajatuksistani, ja viesti oli selvä: ”Miksi tätä ei ole tehty jo aiemmin?”

Tätä kirjoittaessani meitä on mukana jo yli kaksikymmentä, ja meillä on paljon ideoita tulevaisuuden varalle. Aivan ensimmäisenä lähdemme mukaan Nenäpäivä-kampanjaan omalla tiimillämme, mutta tämä on vain pieni osa siitä kaikesta mitä tulemme tekemään. Luvassa on erilaisia tempauksia, hyväntekeväisyysstreameja, omia kampanjoita, ja paljon kaikenlaista muuta hauskaa hyvän tarkoituksen eteen. En malta odottaa että pääsemme kunnolla vauhtiin.

Näin lopuksi pyytäisin teitä laittamaan eri somekanavamme seuraukseen, niihin tulee tulevaisuudessa paljon sisältöä toimintaamme liittyen!

Instagram
Twitter
Youtube
Twitch
Snapchat: pienempikuin3ry

– Jonna Paananen, ”wildeem”, puheenjohtaja